ok. ini adalah dunia saya sekarang, dan saya mahu jadikan ianya dunia anda juga. 
UNIFI– internet wifi terbaru dan terpantas dari TM.
*dengan yuran langganan serendah RM149 sebulansemua orang mampu milikinya.


RM149 adalah sangat berbaloi untuk kelajuan muat naik dan muat turun sehingga 5Mbps, ( masih laju untuk lebih dari 1 pengguna ‘laptop/pc’ mungkin 4,5 atau lebih), percuma siaran HyppTV, panggilan percuma untuk talian tetap dan caj 10sen seminit untuk talian mudah alih.

Free HyypTV :- 

TV1, TV2, TV3, NTV7, 8TV, TV9, Bernama TV, Hikmah, Channel News Asia, EuroNews, Australia Network, Travel Channel.

boleh add on channel lain yang berbayar, mungkin filem atau drama bersiri pilihan. terpulang anda. yang pasti siaran TV anda tidak akan terganggu dek hujan/kilat. ^_^


buat masa ini, Unifi hanya available di sekitar Lembah Klang, Kuala Lumpur, dan Selangor sahaja. akan datang, TM akan perluaskan area Unifi ke negeri-negeri lain. anda di negeri lain diharap bersabar ya. 


macam mana nak daftar?

*hanya emailkan *nama penuh (seperti tertera dalam IC), *no kad pengenalan, ‘untuk famili mestilah nama bapa atau ibu’. *alamat rumah untuk pemasangan Unifi, *pakej Unifi yang anda pilih, dan *no telefon anda untuk  saya hubungi. 

#segala butiran adalah dijamin S.E.L.A.M.A.T!


*setiap email permohonan, anda akan dihubungi semula untuk pengesahan butiran maklumat.

*saya isikan borang pendaftaran Unifi untuk anda secara PERCUMA dan ia akan disubmit pada hari yang sama.

*dalam masa kurang dari 2 minggu, anda akan dihubungi oleh juruteknik TM Unifi untuk proses pemasangan (pilih tarikh dan waktu anda berada di rumah).

*tiada sebarang pembayaran atau kos dikenakan. anda hanya akan menerima bil pertama selepas sebulan dari tarikh anda menggunakan perkhidmatan Unifi. pembayaran bil boleh dibuat di pejabat pos berdekatan.
status pemasangan anda berada dalam rekod kami. anda boleh terus hubungi saya melalui email atau YM : chulax12@yahoo.com  sehinggalah pemasangan selesai. dan feedback anda setelah menggunakan UNIFI adalah dialu-alukan.


 email ke chulax12@yahoo.com untuk melanggan UNIFI sekarang!!!

Advertisements